Plugg..plugg...!

Sitter och pluggar. Har glosor till imorgon så jag försöker få in dom i huvudet så jag kan dom... Hoppas jag kommer ihåg!



Kram♥

My Day! ♥

Hejsan ;D
Idag har jag varit hemma från skolan igen. Jag har ont i halsen och är snuvig, så jag var hemma en dag till. Men imorgon blir det nog skola, jag vill inte missa för mycket. Det är jobbigt att ta igen allting sen.
Här kommer lite bilder från idag↓


Våra söta valpisar! ♥



Jag och Debbie idag!


Och så har jag druckit mycket te idag! Bästa lindringen mot halsen ;) Och såklart i min Kaisa mugg!

Ha det bäst! ♥Kram♥


Sjuk..!

Idag har jag varit hemma från skolan. Jag har ont i halsen och är snuvig i näsan, not fun! Jag blir nog hemma imorgon oxå men satsar på att gå till skolan på onsdag.
Jag har inte gjort så mycket idag, mest slappat, kollat på film, ritat, sovit och bla bla bla.. Man orkar inte göra så mycket annat.
Lägger upp några bilder från igår som är lite skojiga!



WE ♥



MIN BARA MIN! :) :D







Ha en trevlig kväll! Klockan är prick 22:09, ska gå och natta nu! Kram♥

Kalas!

Hemma hos Öhman har det varit kalas idag. Släkten kom hit och firade min syster som fyllde 15 år i tisdags. Det var kul och Amanda fick fina presenter. Amandas favo present var abusolut systemkameran som hon fick. Hon har velat ha en sån jätte länge så hon blev jätte glad när hon fick den. Det har varit svårt att hålla tyst om det, jag har vetat att hon ska få en kamera länge. Men det var kul att se henne så glad!
Här kommer lite bilder från dagen↓




Födelsedags barnet! ♥ ↑







Amandas coola hemmagjorda tårta, visst e den rolig!? :)




Amandas kamera!


Vi avslutar med en hoppbild!

Ha en trevlig kväll♥

Lördag

Heej! Min syster fyllde ju år i tisdags så vi ska ha en fest för henne imorgon. Så idag har det bakats för fullt här hemma. Vi har gjort en tårta, choklad rutor och märänger som ser ut som havrekakor och smakar brända popkorn... hur kan det hända? :)
Sen har jag inte gjort så mycket mer, mest varit med hundarna och slappat. Jag var alldeles slut efter att ha bakat så mycket, det var jätte länge sen jag bakade. Typ senast i vintras!


Bild på mig och Debbie! Hon är för söt, sover i min famn ♥

Kram

Mina söötisar!

Jag älskar hundar! Dom är så underbara djur. Jag var nyss och myste med valparna och man kan alltså bara sitta där i timmar och kolla på dom. När dom drömmer och rör sig som om dom drömmer att dom blir jagna av ett läskigt monster. Benen rör sig och kroppen hoppar till! Då klappar man och masserar dom så blir dom lunga igen. :) Jag älskar valpar!


Dixie oxh Stitch ligger nos mot nos! Cute ♥



Doris sitter som fast klistrad vid Dixies tutte :) Hon måste vara hungrig! 





Och Shakira ligger och sover mot Dixies huvud för att få värme. Sötnos!♥
Visst är dom söta!

Ha en trevlig kväll!

I have my eyes on you!




  

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag och det är såå skönt. Jag är alldeles slut efter den här veckan, fast den inte har varit speciellt jobbig. Det är väl för att man är lite ovan med att gå upp klockan 06:30 varje morgon och vara i skolan hela dagarna. Men det är skönt för på torsdagar har vi sovmorogn till 09:00 och slutar tidigt! Min nya favorit dag :)

Men vad har jag gjort idag? Jo, som första lektion hade vi NO sen matte och svenska. Och efter det var det dags för lunch. Sen hade vi spanska och SO. Fredagar är bara fulla av lektioner! Och så har vi fått hundratals nya böcker så mitt skåp är fullt av as tunga skolböcker! Men så är det väl när man kommer upp i högstadiet. :)



Jag i myspys kläder!

Have a nice day! Kram♥

Ridning <3

Igår red jag och det blev en lyckad lektion. Jag red en ponny som jag aldrig ridigt förut, han heter Brownie. :)
Han var jätte duktig och rolig att rida på. Vi hade dressyr, så vi gjorde sjänkelvikningar, övade vägar, galopperade på volter och annat kul. Jag hoppas jag får honom nästa vecka oxå! 

Här är en söt liten bild på honom! ♥









Ha det bäst! Kram :P


Grattis syrran!

Idag fyller min syster 15 år! Grattis♥


Sluta tidigt! Härligt

Idag började skolan 8:10 och vi slutade 10:45! Vi skulle igentligen gymma på morgonen men läraren hade gjort illa sig så vi gjorde inte det. Men vi simmade på kvarnbadet och efter det fick vi gå hem, vi behövde inte ens äta lunch i skolan. :)
Här är lite bilder från i eftermiddags↓











Ha en trevlig kväll! ♥Kram♥


Mysigt!

Nu ska jag och Amanda gå ut med Debbie på en liten promenad. Sen blir det filmdags! Tjejerna i familjen ska se ''Remember Me'' ♥



Det ska bli kul att se den! Jag har längtat efter det :) Kram♥

Äntligen!!!! <3

Igår klockan 14:35 kom Dixies första valp! Han är jätte söt med svarta och vita ränder på sin kropp.
Vid 16:30 kom andra valpen. Men hon hade svårt att andas när hon kom ut så mamma fick hjälpa till att torka och massera, och då gick det bra. Hon var också jätte söt och hade bruna, svarta och vita ränder och fläckar på sin kropp.
Valp nr. 3 kom 19:10. Allt gick bra och hon är jätte söt! Hon har en vit kropp och ansiktet är färgat, och svansen har också färg. Så gulligt!
Här kommer några bilder på dom söta valparna↓


Såhär ser första valpen ut! ♥





Sen kom andra valpen! Visst är hon söt! ♥





Och sen kom sista valpen! Hon har en jätte fin teckning ♥




Visst är dom underbara! Här kommer lite bilder där alla är med!









Jag älskar dom ♥ Just nu ligger dom och sover och gosar med varann! ♥ Cute ♥

Kram


God Natt! ....z.zz..z..zzz..zzzz.....

Ska gå och lägga mig nu. Skolan börjar ju imorgon så jag måste gå och lägga mig lite tidigare... :( Men jag skriver imorgon och berättar hur första skoldagen var. :) Det blir nog bra!

Kram från mig!


Älskar dom! <3

Här kommer en bild på mig och mina underbara hundar från tidigare idag!


Dom är så söta och mysiga! Hunden längst ner med brunt huvud är gravid! Valparna kan komma när som hälst!! LÄNGTAR! <3 Kram

17 augusti

Hej! Idag har jag varit med Lina och Elin. Vi busade med hennes underbara hund, åt en jätte god kladdkaka, tog lite bilder, pratade, lyssnade på musik och annat kul! Här är några bilder från dagen♥


Elin <3


Lina <3


Elins sööta hundvalp! <3 <3




Gruppfoto! :)


Opps! :)





Vi hade kul! :)

♥Kram♥

Fotografering med syrran!

Hejsan svejsan! Idag har min syster Amanda tagit lite bilder på mig när jag studsar på studsmattan, och några på marken oxå! Så här blev det♥




Peace!!


Försöker stå på händer.. lyckas nästan! :)




Vet inte vad jag försöker göra men jag var tvungen att lägga upp den! ;)







långt hår man har! <3 äkta vara!






skämt bild! :)


vi avslutar med en slängpuss till mina söta läsare!



Och här är en bild på min duktiga fotograferare till syster ↓



Kram ♥


Klar!

Nu är jag klar med min nya header! Visst blev den bra? Jag är väldigt nöjd och kommer nog ha den ett tag :) Kram

Ny header på G!!

Nu håller jag på med att göra i ordning en ny header. Jag tror den blir super bra! Kramis♥


Uppvisning

Igår var det sista dagen på mitt ridläger, så då hade vi uppvisning för föräldrar, släkt och vänner. Så pappa tog lite bilder på mig och Love!











Jag fick värkligen en toppen häst! Kommer älska dig för evigt Love!! Det finns inte nån bättre häst än diiig!

Kram! <3 <3

Ridläger!! 11 augusti

Hej :) Nu har jag inte bloggat på hela veckan. Jag har varit så trött när jag kommit hem från stallet så jag har bara slappat och tagit det lungt. Men nu var datorn ändå på så då passade jag på att skriva lite här på bloggen.

Jag har haft en fantastisk vecka (fast den är inte slut än) Jag har fått världens finaste häst! Han heter Love och är helt underbar! Vi har två ridpass om dagen. Ett på förmiddagen då vi hoppar eller har dressyr, och ett på eftermiddagen då vi går ut på en lång härlig uteritt! Idag har det varit jätte kul. På morgonen hade vi markarbete och på eftermiddan blev det en väldigt lyckad uteritt med massor av galopp på stora ängar.
Jag längar till imorgon, men det är sorligt att det bara är två dagar kvar på ridlägret. Jag vill att det ska vara längre!

Här är en bild på Love↓



Bilden är inte så stor, men han är sååå sööt! ♥ Jag ska ta med mig min mobil imorgon, och då ska ni få se lite bättre bilder!

Ha det bäst från mig!

Dagens närbild






6 augusti

Hur kan det redan vara 6 augusti!!! Vi börjar ju skolan snart, om bara några dar! Det känns inte alls länge sen vi hade skolavslutning och hade hela sommaren framför sig.
Men på ett sett ska det bli kul, för jag ska börja i en ny skola, och få nya vänner. Men plugget längtar man inte efter direkt.

Men det är inte alls lång tid kvar till mitt ridläger som jag ska gå på snart. Det börjar på måndag den 9 augusti! Det längtar jag verkligen efter! Då ska ni få se min rid outfit, och jag ska beskriva dagarna och vilken häst jag rider. Det ska bli kul!

Men vad har jag gjort idag?... Jag började dagen med att äta frukost framför tv. Sen åkte jag, mamma och Simon ner till Vallentuna C och handlade lite mat och sånt. Sen kom jag hem och ritade. Den här teckningen ritade jag↓







Sen åt vi, och efter det gick jag och mamma ut med hundarna. Sen fikade vi lite, jag åt en blåbärsmuffins som vi köpte på bageriet när vi var i centrum. Men den var så stor så jag orkade inte hela, pappa får resten. :) 

Och det här har jag haft på mig idag



Tunika: Kappahl
Korta Tight (som nästan inte syns) : Cubus

Nu ska jag äta lite gröt! Ha det bäst många kramar från miiig! <3

Dagens Outfit



Tröjan: klickat hem från Ellos
Byxor: H&M
Sjal: farmor stickat


5 augusti

Hej! Idag vaknade jag vid halv tio. Sen satt jag mig framför tv och slappade lite och kollade på ett jättebra program om djur på tv4 fakta. Sen började jag göra lite nytta i mitt rum. Jag bytte sängkläder, dammsög, tog bort damm från mina möbler och saker i rummet och gjorde ordning på skrivbordet. Så nu är det rent och fint! :)
Sen ritade jag i mitt block och tog kort på några av mina favoriter, så här får ni se.



















?? va tycks ?? :)


Sen har jag gått ut med mina hundar, duschat och gjort massor av annat tråkigt. Så jag har inte så mycket mer att skriva om. Men jag skriver mer sen under dagen.

Good Bye! <3 

Inte bloggat på över en vecka...

Nu har jag inte bloggat på länge. Jag har inte haft lust att sitta vid datorn, utan gjort annat. Men nu hade jag inget att göra så jag tog fram datorn och började blogga!

Idag har jag varit på IKEA med mamma och shoppat lite grejer. Det var roligt att komma iväg, för dom senaste dagarna har jag varit mycket hemma.
Jag hittade olika låder till mitt rum att förvara saker i, och lite klistermärken. Inget speciellt, men alltid något.

Här är dagens outfit



Tröjan: GinaTricot
Byxorna: H&M




Nu ska jag hjälpa mamma att voffla vofflor :) Ha det bäst!! Kram♥


RSS 2.0