Grafitti Nagellack!

Amanda och hennes kompis Nasgol var i Täby igår och då köpte dom vitt grafitti nagellack till mig! Är jätte glad!




Resultat:



Är super nöjd, det är så coolt att det går att skapa ett sådant nagellack! :D

Dagens Outfit x)



Kofta: Ginatricot
Tights: Lindex

Kram♥

Torsdag!

Hallojsan!
Idag har det varit en kort dag i skolan. Torsdagar e så sköna för man börjar 9.00 och slutar 13.10! Hur skönt som helst. :D
Efter skolan har jag gjort detta. Varit ute med hundarna, lekt med valparna, städat mitt rum och pluggat! Vi har 52 glosor tills imorgon på spanskan, för mycket enligt mig, men jag kan ju inte bestämma det tyvärr. :P
Bilder under dagen :)







Kram :D

Ridning

Nu är jag hemma efter en rolig men ansträngande ridlektion. Jag fick rida en av dom nya hästarna som jag aldrig ridit förut. Han heter Trocadero och är jätte duktig.
Vi hade dressyr och övade på sjänkelvikningar, galoppfattningar och volter i olika stolekar.
Det som var ansträngade var att han var så himla stark! Man fick verkligen hålla i tyglarna och konsentrera sig på vad man gör. Efter ridningen var slut så kände man i fingrarna hur dom värkte. :) Men jag fick en bra träning, så det e ju bra! x)
Bild på sötisen↓



Ha det bäst! ♥

Gumman! ♥

Heej!
Idag har det varit en annorlunda dag. Jag började dagen med att gå till skolan 8.10, men vid 10.00 tiden åkte jag och mamma till veterinärn med våran lilla hundvalp Shakira, för hon har betätt sig annorlunda på sistonde. När vi kom till veterinärn så fick vi reda på att hon har fått en kraftig urininfektion så vi fick hämta ut medecin till henne. :( Lilla gumman! Gillar inte att se oskyldiga djur lida, men vi hoppas att allt blir bra nu när hon ska äta medecin. :)
Bild på sötnosen↓



Kram♥


Gullisar! :)





Mina underbara hundar! ♥

Vackert!



Tog bilden imorse när jag var på väg till bussen! Så fin himlen är! :D


Måndag! ♥

Hej!
Nu är det måndag igen, tiden går sååå fort!
Idag har jag varit i skolan och det har varit ganska kul. Man är så trött på måndagar så man vill bara sova hela dagen, men det får man inte direkt! :P
Efter skolan var jag med Felicia och vi hade kul! Vi lekte med dom vilda valparna, satt i min säng och snackade och hade helt enkelt kul!
Bilder från dagen↓













Ha det bra!

Kram♥


Mina sötisar!









Älskar er söötisar♥

Rensar och rensar och rensar!! :O



Nu håller jag på och rensar mina kläder! Jobbigt, men det blir säkert jätte bra när det är klart! :P

Önska mig lycka till!

Lördag♥

Hej!
Idag har jag varit i Väsby Centrum och shoppat lite och ätit gott! Jag köpte en jätte fin tröja och en ny bh. :) Och ätit sushi! Mums :P
Jag var där med familjen och bästa Sofie, här kommer lite bilder↓








Tröjan jag köpte på NewYoker!

Kram♥


Dagens Outfit



Tröja: Ny från H&M
Tights: Lindex
Halsduk: Lindex

Fredag!

heeej!
Idag har det varit mycket i skolan. Jag har haft engelska glosor, spanska glosor och So-prov idaaag! Allt på samma dag, varför?.. :O
Men det kändes bra så jag behöver nog inte oroa mig! ;)
Efter skolan så åkte jag buss hem sen så myste och lekte jag mycket med våra små valpar, dom är så vilda! Sen tog jag det lungt på kvällen och kollade på idol! Och till middag blev det tacos! Najs!!
Bilder från dagen♥











Ha det bäst!

Kram♥


Dagens Outfit x)



Kofta: Ny från BikBok :)
Jeans: Ginatricot

puss♥

Torsdaaaag

Heej!
Idag har det varit en nice dag i skolan. Vi hade sovmorgon till 9.00 och slutade 13.10, så det var skönt! Och lektionerna var ganska skoj, jag hann mycket. Är typ klar med planeringen snart :P
Men vad har jag gjort efter skolan, jo jag gjorde sällskap med Elin på vägen hem och sen när jag var hemma pluggade jag sååå mycket! Har spanska glosor, engelska glosor och so prov till imorgon! Jobbigt :O
Men jag känner mig säker så det blir säkert jätte bra ;)
Bilder från dagen↓









Ha det bäst! ♥

Kram

Ridning!

Nu är jag ny duschad och trött efter en rolig ridlektion. Vi hade dressyr och jag fick Lili, hon var super duktig! Vi övade på skänkelvikningar, volter, galoppfattningar, ökning och annat skoj. :)
Längtar till nästa onsdag! Kul kul♥



Kram ;D

Skola!

Nu är det redan onsdag, hjälp vad tiden går fort!
Idag har det varit en lång men rolig dag i skolan. Slutade 15:00!
Vi har tagit skolfoto idag oxå, och håller tummarna på att dom ska bli bra. Har inte blivit nöjd med dom senaste fotorna så jag hoppas att dom blir det nu.
Lite bilder från dagen :P













Ha det bäst!

Kram

Förlåt!

Nu har jag inte bloggat på jääääätte länge! Jag har inte haft tid eller lust att sitta vid datorn på den senaste tiden, men nu hade jag det så jag passar på att skriva lite. :)
Dom senaste dagarna har jag varit mycket med valparna, varit med bästa kompisarna och viktigast av allt SHOPPAT! ;D Jag har köpt en jätte mysig halsduk, fina smycken, en fin tunnika och en jätte mysig grå kofta! Har inte tagit några bilder på dom än, men det kommer upp senare. 
 
 ♥Kram♥

Börjar bli frisk! :)

Hej!
Nu är jag nästan frisk, men är hemma idag ändå för att vila. Det gör alltid ont i halsen på morgonen, men senare på dagen känner man inte lika mycket. Det e bra! 
Idag har jag varit ganska mycket själv. Mamma och pappa har varit borta stor del av dagen för att göra olika saker, så jag och valparna har haft skoj. Dom är såå busiga alltså, mamma mia! Och så har dom börjat bita jätte hårt nu också, Doris gjorde nästan hål i örat på mig idag... hah!
Men jag älskar er ändå, goooisar!
Bilder↓


Håller om alla valpar! Mysigt ♥




Lilla Doris ville ha värme och la sig alldeles själv här vid min hals! Sööötis ♥




Sötta Doris i min famn!

Lööööööve her!! :D



Och den underbara mamman till dom sööta valparna!! Love you Dixie! ♥

Ha en trevlig dag!

Kram

Fortfarande sjuk... :(

Hejsan!
Idag är jag hemma från skolan igen, kunde inte prata imorse så det var klart att jag inte kunde gå till skolan. :O
Här hemma har jag tagit det lungt. Började dagen med att kolla på tv, sen myste jag med valparna och det kom ett par och kollade på våra små ögonstenar. Dom blev väldigt intressenade av Doris, kanske ska köpa henne.
↓Bild



Dom verkade helt underbara, skulle vara jätte bra om dom köpte henne! ♥ Men jag kommer sakna henne :( Hon har en sån underbar personlighet ♥

Nu ska jag kolla på Idol! Ha det bäst ♥

Kram

Klart! :P



Nu har jag målat klart mina naglar, det blev det här nagel lacket↑
Är väldigt nöjd, gillar verkligen färgen! :P

♥Kram♥

Naglar!



Nu ska jag måla mina naglar, lägger upp bilder sen och visar hur det blev!

Kram♥

Sick!! :(

Idag är jag hemma från skolan för jag har ont i halsen. Vaknade imorse och det brände när jag svalde och hostar, inte kul! Men jag hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, miss my friends!
Jag har inte gjort så mycket här hemma. Mest kollat på film och pysslat. Och myst med våra underbara små valpar! Dom börjar bli riktigt bra på att gå, kan snart springa :O :D


Jag idag med lilla Doris! ♥


Doris och Shakira myser! Söötisar! ;D


Stitch gosar i Amandas famn. Cute ♥

Kram!


Ny header!! :P

Nu är min nya header klar! Den blev väldigt fin tycker jag :) Nöjd!

Kram♥

Lazy Monday!

Hejsan! ;P
Nu är det måndag igen, tiden går så fort.. :O Det känns som vi precis började skolan, men vi har typ gått i tre veckor nu!

Men vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit i skolan och det var helt skoj att träffa sina goa vänner! Schemat var inte lika roligt, förutom musiken, det var kul att sjunga. :)
Här kommer lite bilder från dagen :P










Ha det gooodie moodie!

Kram <3


Mina stora sötisar!

Hejsan :D
Våra små valpar här hemma är inte så små längre! Hjälp va dom växer snabbt, dom är redan tre veckor gammla! ;P Sååå gulliga!
Jag har gosat mycket med dom idag. Nu har dom ju börjat gå oxå, redaaan! Dom är så söta, jag bara pussar och pussar hela tiden! ♥
Här kommer lite bilder :)


Jag och söta Dixie, valparnas mamma! :)



Alla tre valparna ligger på mina ben! Såå söta :)









Älskar dom! Så vackra hundar ♥

Kram! :)

Fredag :)

Hejsan!
Idag har det varit en seg dag i skolan, men mina underbara kompisar gör den bättre! Vi skrattar och har kul och har verkligen lärt känna varann!
Efter skolan var det skoj. Jag, Alicia. Lina, Elin, Felicia, Homa, Rebecca och Olivia blev bjudna hem till Ida för att äta tacos och kolla på film, men vi kollade inte på film, utan vi pratade om allt möjligt och skrattade!
Här kommer lite bilder :D











Love you girls!

Kram♥

Torsdag ♥

Idag efter skolan åkte jag och min syster Amanda till stan för att inviga hennes nya Systemkamera! Jag fick vara modell och hon fotograf. Vi hade jätte kul, jag längtar tills nästa gång!
Här kommer lite bilder↓




















Visst blev dom bra? Är själv väldigt nöjd!

Ha det bra :) Kram


Ridning <3

Hejsan!
Nu är jag hemma efter en rolig ridlektion. Vi hade hoppning och jag fick rida duktiga Moa. Hon var helt underbar den här veckan oxå, jag gillar verkligen att rida henne!
Vi hoppade mycket tre stuts och galopperade fort över hindrerna. :) Jag tycker jag lyckades väldigt bra. Längtar redan till nästa vecka!



Kram♥

Dagens Outfit



Tröja: Ellos
Byxor: Ginatricot
Halsduk: Ginatricot

Kram♥

Måndag

Hejsan!
Idag har det varit en seg dag i skolan. Måndagar är man alltid trött efter helgen då man får sovaaa! Men det gick bra och det var skoj att träffa alla sina kompisar! Här kommer lite bilder :D











Kram

Lördag

Hej!
Idag har jag och Sofie bakat chokladbollar. Vi hade kul och dom blev väldigt goda, vi bakade runt 70 stycken, så det blev några stycken. Nice :) 
Bilder :P







Kram♥

Avril Lavigne!

Sitter och lyssnar på Avril Lavigne på Spotify. Hon sjunger sjukt bra! Tänk om man hade en sån röst :)

Colour :)


Dagens Outfit



Linne: Ginatricot
Kofta: H&M
Jeans: Ginatricot
Halsduk: ???

Fridaaaaay!

Hejsan hoppsan!
Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Vi har haft massor av lektioner, så det är skönt att veta att det är helg, så man får vara ledig lite. :)
Det roligaste idag var NO lektionen. Vi fick exprimentera och smälta någon slags metall. Vi skulle ha på oss skyddglasögon och förklädde så vi inte fick något på oss. Man såg jätte roliga ut!
Här kommer lite bilder ;D
















Kram♥

Me!

Kolla in mig på 3:an ikväll klockan 20:00! Jag är med på TV :P Jag är inte med så mycket men lite. Programmet heter ''Välkommen hem''

Kram♥

Dagens Outfit



Linne: NewYoker
Kofta: H&M
Tight: Kappahl

♥ The Girls! ♥

Halloj!
Idag har jag och många andra tjejer varit hos Alicia och haft kul! Vi kollade på film, åt godis och pratade om allt möjligt kul. Det var roligt att vi blev så många, totalt nio tjejer tror jag :P
Här kommer lite bilder :)






Det blev mycket skratt!







Jag hade jätte kul, vi måste göra om det någon gång tjejer!

Kram♥


Ridning

Nu har jag kommit hem efter en lyckad ridlektion. Jag fick Moa och hon var helt underbar! Vi började lektionen med en liten uteritt, sen gick vi in i ridhuset och hade dressyr. Vi övade på vägar, volter och fattning av galopp. Jag tyckte jag lyckades bra och det var kul. Jag längar till nästa vecka, då är det hoppning!











Här är hon! Sötast :)

Kram♥


Natur

En av mina intressen är att fotografera blommor och annat skoj. Här är några av mina favorit bilder :)







Ha en trevlig kväll! Kram

Onsdag

Idag gick jag till skolan fast jag kände mig lite mellan frisk. Men det gick bra, det var kul att träffa alla. Så här såg vårt schema ut idag:

♦ Handledartid
♦ Spanska
♦ Idrott (men jag var inte med eftersom jag inte kände mig helt frisk)
♦ Lunch
♦ Svenska
♦ Slöjd
♦ Engelska
Sen slut! Vi slutade 15:00, längsta dagen på veckan. :S

Men imorgon blir det en skön dag. Jag börjar 9:00 och slutar 13:15! Nice :P



Kram♥

RSS 2.0